afm geld lenen

Persoonlijke lening aanvragen

Bij lenen.nl sluit u een persoonlijke lening af die bij u past.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€5.000 €150.000


Een persoonlijke lening geeft u duidelijkheid en zekerheid.

Van te voren wordt er een vaste rente afgesproken met een vast maandbedrag en vaste looptijd. Zo voorkomt u dat u voor onverwachte veranderingen komt te staan.
Een persoonlijke lening is ideaal als u in één keer een grote aankoop gaat doen. Zat u te denken aan een nieuwe auto, een verbouwing, of wilt u investeren in uzelf en een nieuwe opleiding volgen? Dan is een persoonlijke lening de meest geschikte keuze.


Direct lening berekenen
Tip
Wenst u meer flexibiliteit in een lening? Dan kunt u wellicht beter kiezen voor een doorlopend krediet. 
Bij een persoonlijke lening kunt u slechts eenmalig geld opnemen.

Een persoonlijke lening aanvragen

Is een persoonlijke lening de juiste oplossing voor uw leendoel? Dan kunt u via lenen.nl een persoonlijke lening aanvragen. Uw aanvraag wordt uitgezet bij verschillende kredietverstrekkers. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een kredietverstrekker en al het papierwerk op orde is, ontvangt u eenmalig het bedrag op uw rekening. Het geleende bedrag betaald u in termijnen af tegen een vooraf bepaalde rente.


Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening waarbij het geleende bedrag in één transactie op uw rekening wordt gestort. Een persoonlijke lening geeft u zekerheid en u weet precies waar u aan toe bent: iedere maand betaalt u een vast bedrag voor de rente en het aflossen van de persoonlijke lening. Een persoonlijke lening vraagt u aan voor het financieren van een eenmalige grote aankoop zoals een auto, boot, of voor het financieren van een verbouwing of opleiding.

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u van te voren weet wanneer u van de lening af bent en wat u per maand betaalt. Tevens is de rente vooraf vastgezet waardoor uw maandbedrag gedurende de hele periode hetzelfde blijft. Het nadeel van een persoonlijke lening is dat u het afgeloste bedrag niet nogmaals kan opnemen. Dit maakt deze vorm van lenen niet flexibel. Wenst u toch flexibiliteit in uw lening, dan is een doorlopend krediet wellicht een betere keuze voor u.

Rente op een persoonlijke lening

De rente op een persoonlijke rekening is afhankelijk van uw risicoprofiel. Hoe lager het risico is hoe lager het rentetarief zal uitvallen. Een getrouwd stel met beide een vast inkomen en wonende in een koopwoning kunnen een lagere rente verwachten dan een alleenstaande twintiger, die uitzendkracht is en in een huurwoning woont. Deze manier van rente bepalen wordt Risk Based Pricing genoemd.

Rente persoonlijke lening aftrekbaar

Wanneer u de persoonlijke lening gebruikt voor uw eigen woning waar u in woont, dan is de rente aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De rente is enkel aftrekbaar bij leenvormen waar een maandelijks bedrag wordt afgelost. Dit is wel het geval bij een persoonlijke lening, maar niet bij een doorlopend krediet.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers